Kompletterande

hemtjänst i Ängelholm


Våra tjänster erbjuds inom  Nordvästra Skåne, bor ni inom Ängelholms kommun tillkommer ingen milersättning, annars är tilläggskostnaden 45 kr/mil, ingen restidsersättning.

De tjänster som erbjuds ger RUT-avdrag som innebär att ni betalar ca 50 % av arbetskostnaden. Vi erbjuder abonnemang och paketlösningar för våra hushållsnära tjänster och vi planerar upplägget helt efter era önskemål. .

Vi kommer gärna ut och presentera oss för ett förutsättningslöst första möte utan kostnad.Vi erbjuder hemtjänst som kan sätta guldkant på tillvaron såsom


- Avlastning för den som vårdar en anhörig i hemmet

- Städning

- Matlagning

- Handling och assistans med andra inköp

- Gräsklippning

- Sällskap vid promenad

- Diverse omvårdnad, exempelvis assistans vid dusch/bad

- Medföljande vid vårdbesök eller dylikt


Kontakta oss gärna för prisuppgift och offert.

 Områden inom hemtjänst

man och kvinna konverserar

 Avlastning

Vi avlöser er som vårdar nära anhöriga i hemmet så att ni kan gör era egna ärenden och utföra andra fritidsintressen medan vi tar hand om era anhöriga.

händer som tillreder mat

 Matlagning

Vi erbjuder matlagning i vår hemtjänst. Anlita oss för att laga måltider och även vara ett sällskap som gör måltiderna trevligare. 

person som tvättar sig

 Diverse omvårdnad

Ni kan även anlita oss för tillfällig extra omvårdnad enligt översenskommelse. Vi har då möjlighet att skräddarsy hemtjänsten och vårt uppdrag helt efter era behov. Vi lägger då tillsammans upp en anpassad tidsplan som passar er.

två personer som promenerar

 Promenadsällskap

Motion och frisk luft utgör en stor del i ett hällsosamt liv för både sinne och fysik. Vi erbjuder promenadsällskap vid både enstaka tillfällen och kan även komma överens om en kontinuerlig plan som passar dig.